![](http://1gr.cz/u/free.gif)
![](http://1gr.cz/u/free.gif)
Trio Charles Spence, Heston Blumenthal a Josef Youssef stálo též u vývoje krabiček Monarch Mood Food nízkonákladového leteckého dopravce Monarch.
Autor: Profimedia.cz
Pokrmy dbají na cestovatelský kontext.
Autor: Profimedia.cz
Různé chody se v letadle mají servírovat v různé časy, i to je princip „mood food“, jídla, které zohledňuje náladu.
Autor: Profimedia.cz
Zelený čaj a levandulový rýžový dezert se podle odborníků hodí ke stoupání letounu.
Autor: Profimedia.cz
Zmrzlina s echinaceou a lékořicí se servíruje ještě před rozjezdem po ranveji.
Autor: Profimedia.cz
Do letadel Monarch si díky vědcům a šéfkuchařům našel cestu i čas z heřmánku, fenyklových semínek, hnědé mořské řasy s citrónem.
Autor: Profimedia.cz
Křupání, barva, struktura, vše se zkoumá a řeší.
Autor: Profimedia.cz
Krabičky a pokrmy Monarch jsou samozřejmě i designově propracované.
Autor: Profimedia.cz
Gastrofyzika si tak díky letům Monarch našla cestu k masám.
Autor: Profimedia.cz
Jaká hudba sedí k čokoládě? A jak nahlas? Gastrofyzika je zvídavá. A terén, jemuž se věnuje, je docela neprozkoumaný.
Autor: Profimedia.cz