náhledy
Řešení žábou bylo radikální změnou do zaběhlého jídelníčku bistra.
Autor: Yunlin Ramen
Ve výčtu žabích specialit nemůže chybět ani Kodoh Oh, tradiční pochoutka z Indonésie.
Autor: Gunawan Kartapranata, Creative Commons
Vynikající žabí kari nabízí také kuchyně indická.
Autor: Getty Images
Na dušených žabích stehýnkách s čerstvou petrželkou si můžete pochutnat i ve Francii.
Autor: Getty Images
Obojživelníci, respektive skokani, nejsou ve světové gastronomii ničím neobvyklým.
Autor: Getty Images
Skokan se v polévce ramen musí vyskytovat vcelku, aby v sobě uchoval náležitou žabí chuť.
Autor: Yunlin Ramen
Každý den pořád ten samý nekonečný koloběh masa, vajec, bambusových výhonků.
Autor: Yunlin Ramen
Každý den to samé. Majitelka kuchyně Yunlin Ramen se vzbouřila proti stereotypu.
Autor: Yunlin Ramen