iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Cabeza, maso okrájené z lebky, najdete na každém mexickém tržišti.
Autor:
Profimedia.cz
Konzumování kravského mozku dala ránu nemoc šílených krav.
Autor:
commons.wikimedia.org
,
Creative Commons
Mexické Tacos de Sesos nejsou samozřejmě jediným pokrmem, který kravský mozek zužitkovává. Takto se konzumoval v americké Indianě.
Autor:
commons.wikimedia.org
,
Creative Commons
A toto je indonéské kari s kravským mozkem.
Autor:
commons.wikimedia.org
,
Creative Commons
Tepelně zpracovaný mozek má až pudingovou strukturu. A díky tuku silnou chuť.
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Mileniálové se bojí sahat na maso. Obchody to stojí víc obalů
Extrémní gastronomie: klenotem nepálské kuchyně je hovězí morek
Extrémní gastronomie: stoleté vejce páchne, ale nabízí delikátní chutě
Extrémní gastronomie: výměšky vorvaňů jako dekadentní pochoutka boháčů