iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
To je mi úlovek! Alison Brierleyová patří mezi průkopnice pojídání sražených zvířat.
Autor:
Profimedia.cz
Umělkyně a peparátorka propadla vášni pro maso „roadkill“ v těhotenství.
Autor:
Profimedia.cz
Právě připravuje japonský pokrm z přejetého bažanta.
Autor:
Profimedia.cz
Označuje se za vášnivou kuchařku a gurmánku.
Autor:
Profimedia.cz
Dobrou chuť!
Autor:
Profimedia.cz
Kromě toho o sobě na svém blogu píše jako o globální nomádce a šamance.
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Extrémní gastronomie: želví želé je korunou čínské medicíny
Extrémní gastronomie: kosmonauti si mohou vyrábět jídlo z exkrementů
Extrémní gastronomie: rakfisk na vánoční tabuli vás složí zápachem
Extrémní gastronomie: při konzumaci včelího masa dejte pozor na šílený med