iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
V Mexiku natrefíte například na brouka Perillus bioculatus, i ten se může dostat do jumiles.
Autor:
commons.wikimedia.org/JerryFriedman
,
Creative Commons
Broukům se v Mexiku samozřejmě nevyhýbá ani vybraná kuchyně.
Autor:
Profimedia.cz
V Mexiku mají hmyz v kuchyni rádi.
Autor:
Profimedia.cz
Nejen jumiles. V Mexiku se jí mravenčí vajíčka, housenky i škorpióni.
Autor:
Profimedia.cz
Vybrat si můžete i podle vzhledu.
Autor:
Profimedia.cz
Dobrou chuť
Autor:
Profimedia.cz
Jumiles se rekrutují například z čeledi kněžicovitých.
Autor:
Profimedia.cz
Související články
Extrémní gastronomie: v Mexiku si na fotbale dáte místo klobásy kobylky
Extrémní gastronomie: masitá kaše z larev má být stravou budoucnosti
Extrémní gastronomie: na čatní z ohnivých mravenců nezapomenete
Extrémní gastronomie: při konzumaci včelího masa dejte pozor na šílený med