náhledy
Pivovar dodržuje tradiční postupy vaření piva.
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
V kanystrech je mix fruktózy a stévie.
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
Vlastimil Zedek je zásadním stoupencem otevřené spilky.
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
Varna. I tady je předpisově čisto jako v celém pivovaru.
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
Černohorský pivovar dělá dokonce i vlastní pálenky na bázi piva. Pálenka vzniká jako sekundární produkt při výrobě nealkoholického piva.
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
Z 300 litrů piva je 270 litrů nealkoholického piva a 30 litrů pálenky, vysvětluje pan sládek.
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
Eva Zedková šéfuje v černohorském pivovaru laboratoři. Se svým mužem prošla již třemi pivovary.
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
Robot ve stáčírně
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
Robot ve stáčírně
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz
Za hodinu se naplní 12 tisíc lahví limonády.
Autor: Marek Odstrčilík, Xman.cz