iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Řepné ragú s dýní Hokkaidó a rozmarýnem
Petr Klíma, Zeleninová kuchařka
Obálka Zeleninové kuchařky Petra Klímy
Smart Press
Petr Klíma na farmě Jamboz v Čáslavi.
Jiří Grégr
Petr Klíma, šéfkuchař Country Life a autor Zeleninové kuchařky
Jiří Grégr
Petr Klíma, šéfkuchař Country Life a autor Zeleninové kuchařky
Jiří Grégr
Šéfkuchař Petr Klíma na Biodožínkách se svou Zeleninovou kuchařkou
Pavel Ovsík
Šéfkuchař Petr Klíma na Biodožínkách
Pavel Ovsík
Petr Klíma je na farmářských trzích v Praze 6 "pečený - vařený“. Na snímku s farmářem Milanem Jamborem z Čáslavi.
Jiří Grégr
Těstoviny s čočkou a olivami
Petr Klíma, Zeleninová kuchařka
Miso polévka s rýžovými nudlemi a mořskou řasou
Petr Klíma, Zeleninová kuchařka
Související články
Zelenina jako obal: papriky plněné sýrem, nadívaný lilek i rajčata
Jde to i bez masa. Z čeho vyrobit tatarák, abyste si pochutnali
Vegetariánské variace. Jde to i bez masa
Pochoutky bez jediného kousku masa