náhledy
Kateřina Fornůstková - Šéfcukrářka hotelu Imperial
Autor: Petra Pikkelová
Hotel Imperial
Autor: Profimedia.cz
Řecký slaný koláč
Autor: MF DNES
Jan Pípal - Šéfkuchař karlovarského hotelu Pupp.
Autor: MF DNES
Grandhotel Pupp
Autor: MF DNES
Staročeská husa
Autor: MF DNES
Jaroslav Sapík - Zakladatel rodinné restaurace U koně
Autor: MF DNES
Rodinná restaurace U koně
Autor: MF DNES
Husí játra
Autor: MF DNES
Michal Töth - Zakladel brněnské restaurace U kastelána. Nyní má na starost i restauraci Kaskáda poblíž Brna.
Autor: MF DNES
Restaurace U kastelána
Autor: MF DNES
Kapoun na champagne
Autor: MF DNES
Dušan Jakubec - Deset let vede kuchyni špičkového restaurantu Flambeé v pražské Husově ulici.
Autor: MF DNES
Restaurant Flambeé
Autor: MF DNES
Křupavé marcipánové knedlíčky
Autor: MF DNES