iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Zabalené a upečené ve slanině chutnají báječně malé párečky, datle, švestky i cibule.
Autor:
Profimedia.cz
Švestky ve slanině
Autor:
Profimedia.cz
Datle plněné mandlí a pečené ve slanině
Autor:
Profimedia.cz
Bliny připravte menší a ozdobte je čerstvým sýrem a kaviárem, nebo třeba tzatziki a sušeným rajčetem.
Autor:
Profimedia.cz
Bruschetta se skotským uzeným lososem podle kuchařů Wine Food Market
Wine Food Market
Sýry můžete kombinovat s oříšky a semínky, stejně jako s bylinkami, sušeným ovocem, čatní a marmeládami.
Král sýrů
Šneci jsou zelení díky přídavku zeleného japonského čaje matcha
MatchaPoint
Kuřecí trojránky s avokádem
DZ Klatovy
Související články
Silvestrovské menu: rýžové koule, lososová terina a banánové muffiny
Jednohubky de luxe: připravte originální silvestrovské pohoštění
Zapomeňte na chlebíčky, buďte na Silvestra světoví
Silvestrovské chuťovky a kanapky. Ideální na zobání