náhledy
Zelí nakrájíme na stejně velké kousky a promícháme se solí a cukrem. Zakryjeme a necháme v míse odležet v teple asi 12 hodin.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Zelí nakrájíme na stejně velké kousky a promícháme se solí a cukrem. Zakryjeme a necháme v míse odležet v teple asi 12 hodin.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Do mixéru dáme bílou část jarní cibulky, na kousky nakrájený oloupaný kus zázvoru, sladkou papriku, chilli, rybí omáčku a rozmixujeme na pastu.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Do mixéru dáme bílou část jarní cibulky, na kousky nakrájený oloupaný kus zázvoru, sladkou papriku, chilli, rybí omáčku a rozmixujeme na pastu.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Mouku povaříme ve 120 ml vody a vmícháme do kořenicí pasty. Tu pak velmi pečlivě promícháme s odleželým nasoleným zelím.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Kořeněné zelí namačkáme do čisté sklenice tak, aby byla vrchovatá. Uzavřeme ji vyvařeným víčkem, vložíme do lednice a necháme v chladu fermentovat alespoň 48 hodin.
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA
Kimchi z čínského zelí
Autor: Petr Schober, Kulinární studio MAFRA