iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Hotové placky pomažeme česnekem
Bílé plus
Mangové lassi
Bílé plus
Garam masala s rýží, placky čapátí a ananasové čatní
Bílé plus
Placky se vyválejí na centimetrovou šířku
Bílé plus
Placky vysušte na suché pánvi
Bílé plus
Pokud nemáte po ruce otevřený oheň, můžete placky upéct třeba na plynovém hořáku
Bílé plus
Pečení placek čapátí - když se nafouknou, jsou hotové
Bílé plus
Související články
Korai, kebab, kheer. Indická kuchyně zasytí, ale neobalí vás tukem
Kuře tandoori, jehněčí biryani a další tři lahodné pozdravy z Indie
Čtenářský recept: Indické sabdží
Kombinace afghánské kuchyně: mátový jogurt, sladká rýže a jehněčí