iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Kabuli Palaw a Sabzi
Autor: Yan Renelt,
MAFRA
Kabuli Palaw - pomalu vařené jehněčí s basmati rýži připravenou v páře podle receptu restaurace Behsud
Autor: Yan Renelt,
MAFRA
Kabuli Palaw, Sabzi a nápoj Dogh podle restaurace Behsud
Autor: Yan Renelt,
MAFRA
Jogurtovo-okurkový nápoj
Autor: Yan Renelt,
MAFRA
Afghánská baklava je typická přídavkem kardamonu
Autor: Yan Renelt,
MAFRA
Najib Rakin, šéfkuchař rodinné restaurace Behsud se svou manželkou a synem
Autor: Yan Renelt,
MAFRA
Související články
Dvě vzpomínky na Egypt. Uvařte si baba ganuš a tabouleh
Báječnou indickou hostinu snadno zvládnete doma. I s plackami čapátí
Korai, kebab, kheer. Indická kuchyně zasytí, ale neobalí vás tukem
Jogurtové dezerty. Třešňový koláč, Red Velvet Cake i želé s malinami