náhledy
Návštěvnící dávali do svých úst různé druhy hmyzu, který se nejdříve připravil na pánvi.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Návštěvnící dávali do svých úst různé druhy hmyzu.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Pokrmy z červů nesměly na Apetit Festivalu chybět.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Na pánvi se připravovaly i chuťovky z červů, které jsou stále populárnější.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Jedna z delikates, která byla na Apetit Festivalu k vidění.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Z pestré nabídky ochutnávek si vybral každý.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Obdivovat kuchařské umění přišli na závodiště malí i velcí návštěvníci.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Zdeněk Pohlreich své výtvory v průběhu vaření pravidelně ochutnával.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Kuchařský televizní šéf Zdeněk Pohlreich při přípravě jednoho z pokrmů.
Autor: Martin Horký, MAFRA
O Apetit Festival na pardubickém závodišti byl zájem. Za víkend ho navštívilo 26 tisíc lidí.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Stejně jako na dalších akcích tohoto typu, tak ani v Pardubicích nechyběly ochutnávky hmyzu.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Největší zájem byl na festivalu o hamburgery ze slatiňanské restaurace. Lidé na ně stáli i hodinovou frontu.
Autor: Martin Horký, MAFRA
Zdeněk Pohlreich byl opět hlavní hvězdou gastronomické akce.
Autor: Martin Horký, MAFRA