iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Ve formě
Míšina čokoláda
Čokoláda z Tanzanie chutná úplně jinak než třeba z Madagaskaru.
Míšina čokoláda
Bílá čokoláda
Míšina čokoláda
Kruh se uzavřel. Michaela Dohnálková s paní Chantal Coadyovou, autorkou knihy, která Míše změnila život.
Míšina čokoláda
Se stříbrným certifikátem, zleva Michaela Dohnálková, Simon Parkes, Sarah Jayne Stanes OBE
Míšina čokoláda
Míšina čokoláda
Míšina čokoláda
Michaela Dohnálková o sobě říká, že je celoživotní čokoholik.
Míšina čokoláda
Míšina čokoláda dovezla za dva roky ze světa už devět prestižních cen.
Míšina čokoláda
Čokoláda vyráběná přímo z čokoládových bobů má výraznou chuť. Je to jako u kávy nebo vína, chuť závisí i na tom, kde boby vyrostly.
Míšina čokoláda
Nadrcené čokoládové boby těsně předtím, než jimi čokolatiérka ozdobila čokoládové tabulky.
Míšina čokoláda
Čokoláda zdobená rozdrcenými kakaovými boby
Míšina čokoláda
Související články
Čokoholici pozor, na trh přichází nový druh: rubínová čokoláda
VIDEO: Čokoládová masáž sází na příjemnou vůni a klouže díky oleji
Čokoláda podle vědců „nakopne“ mozek. Zlepšuje paměť i myšlení
OBRAZEM: Nejdražší a nejbláznivější čokolády světa