iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Tým šlechtitelů vedený Luborem Zeleným pracuje na odrůdách nejen nových jablek, ale také třešní, švestek nebo meruněk.
Lukáš Urban
Pracoviště šlechtění a genetiky ovoce v Holouvousích na Jičínsku.
Lukáš Urban
Tým šlechtitelů vedený Luborem Zeleným pracuje na odrůdách nejen nových jablek, ale také třešní, švestek nebo meruněk.
Lukáš Urban
Angold - podle degustace v Holouvousích nejchutnější odrůda loňské sklizně. Jablko vyšlechtěné před 20 lety zatím v obchodech najdete jen těžko.
Lukáš Urban
Jablka při degustaci v Holouvousích na Jičínsku
Lukáš Urban
Tým šlechtitelů vedený Luborem Zeleným pracuje na odrůdách nejen nových jablek, ale také třešní, švestek nebo meruněk.
Lukáš Urban
Tým šlechtitelů vedený Luborem Zeleným pracuje na odrůdách nejen nových jablek, ale také třešní, švestek nebo meruněk.
Lukáš Urban
Související články
VIDEO: Kiwi, kokos i kmín. Fajnšmekři v Havlovicích koštovali pálenky
Zemědělství volá SOS, lidé v oboru stárnou a o studium je malý zájem