náhledy
Obrázky s grilováním většinou vypadají kýčovitě. Jenže ono to tak pohodově opravdu funguje.
Autor: Mountfield
Aroma systém - zásuvky můžete naplnit vínem, pivem či bylinkami, vylepší chutě.
Autor: Mountfield
Grily na uhlí od Barbecook se zapalují jen papírem.
Autor: Barbecook
Pak nasypete uhlí.
Autor: Barbecook
Papír v komíně zapálíte a tahem se podpálí i uhlí.
Autor: Barbecook
Do paty stojanu se nalije voda. Po grilování uhlíky smetete dovnitř, a tak se bleskově uhasí.
Autor: Barbecook
Stojan na kuře nastojato potřebuje gril s větším průměrem, tedy i s vyšším poklopem.
Autor: Marek Burza
Teplotní sonda do velkých kusů masa. Tato se zapíchne do vysílací stanice a přijímač můžete nost ssebou. Třeba při sekání zahrady.
Autor: Marek Burza
Komínové grily se velmi snadno zapalují i bez podpalovače.
Autor: Barbecook
Gril Banaba má teploměry integrované do každého hořáku.
Autor: Barbecook
Gril Outback v americkém stylu
Autor: Mountfield
Gril Impuls Snow vyniká čistým designem.
Autor: Barbecook
Neměla by chybět horní mřížka.
Autor: Barbecook
Gril Vanilla má kolečka s brzdičkami.
Autor: Barbecook