iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Jiří Baier představuje ryzce peprného, který je jedlý, jen potřebuje speciální úpravu. Skvěle chutná na slanině.
Yan Renelt, MAFRA
Jiří Baier představuje ryzce peprného, který je jedlý, jen potřebuje speciální úpravu. Skvěle chutná na slanině.
Yan Renelt, MAFRA
Ryzec peprný
houbar.cz
Štítovka jelení
houbar.cz
Muchomůrka zelená
houbar.cz
Hadovka smrdutá
houbar.cz
Hřib žlučník
houbar.cz
Hlíva ústřičná
houbar.cz
Muchomůrka růžovka
houbař.cz
Muchomůrka růžovka (vpravo) a tygrovaná (vlevo) se v některých fázích růstu mohou nebezpečně podobat.
houbar.cz
Muchomůrka červená
houbar.cz
Iva Jarolímková s obří pýchavkou, kterou našla na okraji Ústí nad Labem.
Alois Jarolímek
Související články
Nejlepší strategie, jak se z lesa nikdy nevrátit bez hub
Poznejte pět léčivých hub, které běžně najdete v lese
Na houby s aplikací do iPhonu. Obsahuje atlas hub i kuchařku
Jak si poradit s nadúrodou hub: hlavně nesušte babky, promění se v jed