náhledy
Myslivecký trubač zahajoval hon. Hrál na dva druhy loveckých nástrojů, větší lesnici a menší borlici.
Autor: ČTK
Souboj daňků. Zkušený lesák a myslivec Antonín Havlát se při focení nespecializuje na určité druhy živočichů, fotí vše – od hmyzu, přes ptáky až po velké šelmy.
Autor: archiv Antonína Havláta
Hrad Týřov a bohatý les plný zvěřiny na rytině z 19. století.
Autor: MF DNES
Na Tylově náměstí v Praze byla v roce 1960 otevřena moderní prodejna drůbeže, zvěřiny a rybích výrobků.
Autor: ČTK
Historické myslivecké předměty bývá možnost si prohlédnout v některých historických expozicích. Například na zámku ve Velkém Meziříčí.
Autor: Tomáš Blažek, MAFRA
Zvěřinové maso patří k nejzdravějším druhům, protože obsahuje malé množství tuku, navíc je bohaté na nenasycené mastné kyseliny.
Autor: Shutterstock
Originální notový zápis skladatele Jakuba Jana Ryby.
Autor: Radek Cihla, MAFRA
Jelen a laň. Zkušený lesák a myslivec Antonín Havlát se při focení nespecializuje na určité druhy živočichů, fotí vše – od hmyzu, přes ptáky až po velké šelmy.
Autor: archiv Antonína Havláta
Zajíc přírodní cibuláč
Autor: Měsíčník Retro