iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Nahoru rozložte poslední vrstvu sýra, přidejte kolečko rajčete, posypte bylinkami a dejte zapéct.
Jiří Savinec
Lahodný lehký „smažák“ připravíte i bez smažení.
Jiří Savinec
Lahodný lehký „smažák“ připravíte i bez smažení.
Jiří Savinec
Lahodný lehký „smažák“ připravíte i bez smažení.
Jiří Savinec
Miskovitý benešník pořídíte při troše štěstí v některém z bazarů, hlavně na Moravě se v nich kdysi peklo sladké pečivo.
Jiří Savinec
Suroviny potřebné na "smažák" zapékaný v hrníčku.
Jiří Savinec
Benešník z glazované hlíny nebo běžné keramické hrnečky hrnečky vytřete trochou rozehřátého másla.
Jiří Savinec
Hrnečky vymazané máslem vysypte ještě strouhankou.
Jiří Savinec
Na dno každého hrnečku rozprostřete malou hrst nahrubo nastrouhaného tvrdého sýra, nejlépe eidamu.
Jiří Savinec
Aby se obě vrstvy spojily, nalijte navrch v každé misce po dvou lžících rozšlehaných vajec.
Jiří Savinec
Aby se obě vrstvy spojily, nalijte navrch v každé misce po dvou lžících rozšlehaných vajec.
Jiří Savinec
Na sýr rozložte trochu nižší vrstvu krájené šunky nebo kousky zeleniny.
Jiří Savinec
Související články
VIDEO: Lilek zapečený s mozarellou si zamilujete, přesvědčí vás Ital
Recept na domácí „kinder“ mléčné řezy. Jsou mnohem lepší než ty kupované
VIDEO: Příprava italské pasty 3x jinak Pohlreicha utahá jak šňůrku od wc
Plané bylinky propašujte na jaře do kuchyně, kopřivami nacpěte mrazák