iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Zemlbába na slano se vrství podobně jako lasagne.
Nova
Zdeněk Rajniš nevrství, ale podle jeho názoru pocintá.
Nova
Za závěr přijde sýr.
Nova
Teď může do trouby na 200 °C na půl hodiny.
Nova
Zdeněk Rajniš se vymykal představě o typickém účastníku soutěže Masterchef.
Nova
Africká zemlbába po upečení
Nova
Nejdříve namočíte bagetu do smetany.
Nova
Cuketu krájejte na asi půlcentimetrové plátky.
Nova
Související články
Masterchefka Chili Ta ukáže, jak si poradit s rýží, která zbyla od oběda
Ze zbytků vykouzlil masterchef Roman Staša atraktivní svačinu plnou chutí
VIDEO: Ivka z Masterchefa nesnáší zbytky. Z korpusů vyrábí dortová lízátka
Košťály z brokolice nevyhazujte. Vorel z Masterchefa ukáže výbornou polévku