náhledy
Co se grilování ryb týká, máte celou řadu možností.
Autor: Prima TV
"Zapomeňte na pangase, zasloužíte si něco lepšího. Dejte si raději čerstvého pstruha," říká Pohlreich.
Autor: Prima TV
Čerstvá ryba má na omak pevné a pružné maso.
Autor: Prima TV
"Zapomeňte na pangase, zasloužíte si něco lepšího. Dejte si raději čerstvého pstruha," říká Pohlreich.
Autor: Prima TV
Losos s citronem a koprem připravený na gril. Zdeněk Pohlreich ovšem doporučuje citron zbavit kůry, aby od ní nezhořklo maso.
Autor: Prima TV
Filet z lososa grilujte vcelku; grilováním jednotlivých porcí by se maso zbytečně vysušilo.
Autor: Prima TV
Utřete stroužek česneku.
Autor: Prima TV
Citron nakrájejte na měsíčky, ze kterých okrojte kůru.
Autor: Prima TV
Špičkou nože vytvořte ve filetu kapsičky, do kterých vložíte kousky citronu.
Autor: Prima TV
Do připravených kapsíček vložte kousky citronu zbavené kůry.
Autor: Prima TV
Do připravených kapsíček vložte kousky citronu zbavené kůry.
Autor: Prima TV
Ke každému kousku citronu vložte ještě větvičku kopru.
Autor: Prima TV
Filet prišpikocaný kousky citronu a koprem ješte dochuťte pepřem a hrubou solí.
Autor: Prima TV
Filet z lososa připravený na gril: prošpikovaný citronem a koprem, dochucený pepřem a solí.
Autor: Prima TV
Připravený filet přendejte na grilovací alobal.
Autor: Prima TV
Konec filetu zatočte zpátky, aby bylo maso zhruba stejnoměrně vysoké.
Autor: Prima TV
Okraje alobalu zvedněte tak, aby nemohly máslo a šťáva stékat do ohně.
Autor: Prima TV
Filet ještě potřete rozpuštěným máslem s utřeným česnekem.
Autor: Prima TV
Připravený filet položte na horký rošt a přikryjte gril víkem.
Autor: Prima TV
Připravený filet položte na horký rošt a přikryjte gril víkem.
Autor: Prima TV
Průběžně kontrolujte, jak na tom grilovaný filet je.
Autor: Prima TV
Hotový filet přendejte z grilu na talíř a můžete ho naporcovat.
Autor: Prima TV
Hotový filet přendejte z grilu na talíř a můžete ho naporcovat.
Autor: Prima TV
Každou porci zakápněte čerstvě připravenou hořčičnou omáčkou.
Autor: Prima TV
Každou porci lososa zakápněte čerstvě připravenou hořčičnou omáčkou.
Autor: Prima TV