iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Takto vypadá směs po zredukování vína a vývaru.
Marek Burza
Kuchař si připravil přepuštěné máslo, ale použít můžete i obyčejné.
Marek Burza
Tomáš Vobořil si pečlivě připravil všechny suroviny předem.
Marek Burza
Všimněte si podílu masa a kaše.
Marek Burza
Výsledná porce a to, co budete potřebovat na vaření.
Marek Burza
Můžete podávat s troškou zeleného, například s rukolou pro její "štiplavou" chuť.
Marek Burza
To podstatné pro vůni: česnek, rozmarýn, bobkový list.
Marek Burza
Mrkev, cibule, česnek a koření se nejdříve nechají na pánvi rozvonět.
Marek Burza
Související články
Vezměte na milost mleté maso a připravte skvělý masový štrúdl
Mleté nastavte zeleninou, pak se u grilu nepřecpete, tvrdí Pohlreich
VIDEO: I mleté maso může chutnat jako z ráje. Karbanátky po italsku
Mouka, máslo, cibule, slanina a můžete se šéfem grilovat po francouzsku