náhledy
Ježky s čepicí z pařížské šlehačky Josef Maršálek zdobí čerstvým ovocem.
Autor: Česká televize
Ingredience potřebné na sníh na ježky, připravovaný po švýcarsku, tedy za tepla.
Autor: Česká televize
Nejprve je potřeba ve vodní lázni nebo v páře v bílcích za stálého míchání rozpustit cukr krupici (s vanilkovým cukrem).
Autor: Česká televize
Zkuste mezi prsty, jestli už je směs úplně hladká a cukr tedy dokonale rozpuštěný.
Autor: Česká televize
Bílky prostě musíte šlhat tak dlouho, až se v něm krupicový cukr rozpustí.
Autor: Česká televize
Pak ušlehejte tuhý sníh (na plné otáčky).
Autor: Česká televize
Do sněhu lehce vmíchejte moučkový cukr (respektive moučkový cukr obalte sněhem) a přendejte ho do sášku s širokou zoubkovanou zdobičkou.
Autor: Česká televize
Ježky tvarujte zrobičkou na plech s pečicím papírem: středové kolečko by mělo mít průměr cca 5 cm, bodlinky po stranách vytahujte nahoru.
Autor: Česká televize
Ježky tvarujte zrobičkou na plech s pečicím papírem: středové kolečko by mělo mít průměr cca 5 cm, bodlinky po stranách vytahujte nahoru.
Autor: Česká televize
Ježky tvarujte zrobičkou na plech s pečicím papírem: středové kolečko by mělo mít průměr cca 5 cm, bodlinky po stranách vytahujte nahoru.
Autor: Česká televize
Ježky tvarujte zrobičkou na plech s pečicím papírem: středové kolečko by mělo mít průměr cca 5 cm, bodlinky po stranách vytahujte nahoru.
Autor: Česká televize
Ježky tvarujte zrobičkou na plech s pečicím papírem: středové kolečko by mělo mít průměr cca 5 cm, bodlinky po stranách vytahujte nahoru.
Autor: Česká televize
Devět kousků by se vám na plech mělo vejít.
Autor: Česká televize
Ježky budete po upečení zdobit pařížskou šlehačkou a čerstvým ovocem.
Autor: Česká televize
Ingredience na pařížskou šlehačku, kterou je potřeba nejprve nechat 12 hodin „uzrát“ v lednici, pak se teprve šlehá (viz návod v článku).
Autor: Česká televize
Na zdobení ježků šlehačkou opět použijte pytlík a širokou zdobičku.
Autor: Česká televize
Na zdobení pařížskou šlehačkou použijte stejný pytlík i zdobičku jako na ježky.
Autor: Česká televize
Na každého ježka je potřeba vykroužit bohatou šlehačkovou pusinku.
Autor: Česká televize
Čerstvé ovoce na zdobení
Autor: Česká televize
Ježky se šlehačkou dozdobte čerstvým ovocem.
Autor: Česká televize
Sněhoví ježci s pařížskou šlehačkou a čerstvým ovocem. Lahůdka.
Autor: Česká televize
Z bílků Josef Maršálek se svou pravu rukou Terezou Bebarovou připravili hned tři dezerty.
Autor: Česká televize
Bílková roláda s meruňkovým želé a mangem
Autor: Česká televize
Bílkový chlebíček na způsob biskupského s čokoládovou polevou
Autor: Česká televize
Z bílků Josef Maršálek se svou pravu rukou Terezou Bebarovou připravili hned tři dezerty.
Autor: Česká televize
Sněhoví ježci. Ze švýcarského sněhu, s pařížskou šlehačkou.
Autor: Česká televize