iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
První ochutnávka sušení nedávno v Kantýně pořádaná pro zaměstnance
Vojtěch Kalášek
Čuník rozporcovaný Vojtou Kaláškem
Vojtěch Kalášek
Kloubní kost vykosťujte velmi opatrně, abyste nezanesli do kýty infekci.
Vojtěch Kalášek
Vojta Kalášek ještě v kuchyni na britské ambasádě během svých pokusů
Vojtěch Kalášek
Je potřeba použít velkozrnnou sůl bez jódu.
Vojtěch Kalášek
Vojta suší nejen kýty, ale klidně i klobásky.
Vojtěch Kalášek
Bůčky je ideální potřít drceným pepřem kvůli chuti, ale i proto, aby na něj nešel hmyz.
Vojtěch Kalášek
Vojta Kalášek
Vojtěch Kalášek
Plíseň a kusy masa vyfocené během stáže v Toskánsku
Vojtěch Kalášek
Související články
Pršut nemusí být jen italskou specialitou. Můžete ho klidně vyrobit doma
Poznejte utajené krásy Toskánska
RECEPT DNE: Hvězdné chuťovky
Jak na kachnu, kterou ohromil módní návrhář Berky porotu v MasterChef