iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Šampaňské a ústřice
Pavel Hanuška
Husí játra - foie gras
Pavel Hanuška
Chystání koktejlů
Pavel Hanuška
Dáma s vítěznou škraboškou malovanou na obličej
Pavel Hanuška
Chystání koktejlů
Pavel Hanuška
Půlnoční baroko v Prolog baru
Pavel Hanuška
Filátko z mořského vlka s kaviárem na barevné čočce
Pavel Hanuška
Míchání koktejlů
Pavel Hanuška
Půlnoční baroko v Prolog baru
Pavel Hanuška
Jemná telecí svíčková s bramborem se smrži
Pavel Hanuška
Chystání koktejlů
Pavel Hanuška
Dokonale sladěný vítězný pár - nejlepší maska malovaná rovnou na obličej, vidličkový motýlek a naušnice
Pavel Hanuška
Barmani Prolog Baru v akci
Pavel Hanuška
Dezert - čokoládová variace zdobená 24 karátovým zlatem
Pavel Hanuška
Zlata Adamovská s Pavlem Maurerem a vítězným párem
Pavel Hanuška
Související články
V anketě Grand restaurant letos vyhrál Paulusův michelinský Alcron
Máme vlastní houbaře, zahradníky i řezníky, říkají nejlepší kuchaři
Šéfkuchař z Karlovic se učil u kolegy s michelinskou hvězdou
V nejlepší české hospodě slánku nenajdete. Ochucuje jen kuchař