iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Vepřové ocásky s dušenou kedlubnou a bramborovými šiškami + stepy
Autor:
Petr Schober
,
Kulinární studio MAFRA
Pečené vepřové ocásky s chlupatými knedlíky a špenátem.
Coolinarka.cz
Vepřové ocásky
Řeznictví Jakub
Vepřové ocásky s dušenou kedlubnou a bramborovými šiškami + stepy
Autor:
Petr Schober
,
Kulinární studio MAFRA
Dělení vepřového masa
Maso z Cutovic
Související články
Dva stejné bůčky, dvě rozdílné chuti. Kuchaři čarovali na grilu
Trhané maso je cestou, jak nakrmit regiment a přitom neutratit
Češi jsou masožrouti. Za rok snědí tolik masa, kolik sami váží
Češi zkoušejí vyrobit umělé maso. Chtějí, aby stálo stokorunu za kilo