A takhle se mouční červi připravují. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Je libo salát se švábem? (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Servírují se i kobylky v trojbalu (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Tak a tady vidíte, kolik cholesterolu obsahuje třeba Rama. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Praktické využití planých bylinek (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Možnost vyrobit si vlastní parfém je lákavá. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Takhle se připravují molekulární laskominy. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Člověk a strava z pohledu antropologů. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz
Loni bylo možné naučit se připravovat sushi, letos si budete moci vlastnoručně vyzkoušet výrobu špaget. (festival Věda prochází žaludkem, 2013)
Martina Čermáková
Freshbedýnky i rawfood nebudou na festivalu Věda prochází žaludkem chybět ani letos. Na místě zjistíte, co a jak připravovat a na všechno se můžete zeptat. (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
www.prirodovedci.cz
Salát s červy pečenými na česneku (Ilustrační foto z loňského ročníku festivalu Věda prochází žaludkem)
Radek Lüftner, www.prirodovedci.cz