iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Těsto by mělo být jemně tekoucí.
Pavel Berky
Pánev jemně pomažte rozpuštěným máslem a nechejte ji rozpálit.
Pavel Berky
Když začnou okraje palačinky hnědnout, můžete ji otočit.
Pavel Berky
Suroviny na palačinky určitě v lednici a spíži najdete. Potřebujete jen mouku, vejce, mléko, máslo a špetku soli.
Pavel Berky
Pavel Berky připravuje palačinky pro začátečníky.
Pavel Berky
Pomalu za stálého míchaní vsypávejte mouku, dokud nedosáhnete ideální konzistence.
Pavel Berky
Související články
Na kuřecí vývar kosti opečte, ať je hezky silný a tmavý
Ghí použijete do vaření, uklidníte nervy a urychlíte hojení i trávení
Beurre blanc je vynikající máslová omáčka, která zřejmě vznikla omylem
Crepes Suzette jsou palačinky s pomerančovou omáčkou. Šampion lahodné chuti