iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Takto vypadala krkovice po hodince vaření na 65 °C.
Marek Burza
Krásná růžová struktura v celé tloušťce masa
Marek Burza
Cirkulační hlavice od Steby. Jednoduše navolíte teplotu a čas vaření.
Marek Burza
Aplikace SousVide Pro je čtyřjazyčná.
Vac-Star
Nejprve vyberete maso, které budete vařit.
Vac-Star
Podle tloušťky masa zvolíte teplotu a čas.
Vac-Star
Trouba CombiSteam má vestavěnou komorovou vakuovačku.
Electrolux
Program na sous-vide na troubě CombiSteam
Electrolux
Zavakuovaná okořeněná krkovice
Marek Burza
Související články
VIDEO: Jak v obchodě poznat vysoký a nízký roštěnec a k čemu se hodí
Konec hovězích steaků tuhých jako podrážka. Nechte si je dozrát doma
VIDEO: Na kus drahého bifteku padne celá kráva, stěžuje si Pohlreich
Jak nakupovat a vařit, když jste singl