náhledy
Uvařit pivo je na první pohled jednoduché. Stačí čtyři ingredience - voda, slad, chmel a kvasnice - a hodně času na zrání.
Autor: František Vlček, MAFRA
Ondřej Klír, sládek litoměřického pivovárku Koliba, plně zaujatý vařením piva.
Autor: František Vlček, MAFRA
Uvařit dobré pivo trvá osm hodin.
Autor: František Vlček, MAFRA
K vaření piva patří i spousta trubek.
Autor: František Vlček, MAFRA
Vaření piva je hotová alchymie.
Autor: František Vlček, MAFRA
Po uvaření se pivo scedí a přidá se chmel.
Autor: František Vlček, MAFRA
Nejen řídící teplotu v kádích ohlídá chytrá elektronika.
Autor: František Vlček, MAFRA
K práci sládka patří i koulení sudů.
Autor: František Vlček, MAFRA
"Ležácké" sudy ve spilce, ve kterých pivo několik (obvykle 4 až 6) týdnů zraje.
Autor: František Vlček, MAFRA
Zrající pivo je potřeba ochutnávat. Jen tak zjistíte, kolik času ještě potřebuje.
Autor: František Vlček, MAFRA
Dopolední ochutnávka
Autor: František Vlček, MAFRA
A může se čepovat...
Autor: František Vlček, MAFRA