náhledy
Jak přinutit Čechy jíst kapra? Zbavit ho kostí, skvěle usmažit a strčit do burgeru s majonézou, rozhdli se v táborském bistru Thir.
Autor: TV Nova
Jak přinutit Čechy jíst kapra? Zbavit ho kostí, skvěle usmažit a strčit do burgeru s majonézou, rozhodli se v táborském bistru Thir, kde vaří Anna Vejvodová.
Autor: TV Nova
Jak přinutit Čechy jíst kapra? Zbavit ho kostí, skvěle usmažit a strčit do burgeru s kmínovou majonézou a kyselým zelným salátem, rozhodli se v táborském bistru Thir, kde vaří Anna Vejvodová.
Autor: TV Nova
Anna Vejvodová v kuchyni experimentuje, co všechno se dá z kapřího masa připravit tak, aby hostům bistra opravdu chutnalo.
Autor: TV Nova
Z kapra se dá udělt i kaprovka, respektive koprovka s kaprem. Podobně Anna Vejvodová vyzkoušela podle starých kuchařek i kapra na houbách, na paprice, na modro, do knedlíčků...
Autor: TV Nova
Zatímco Forejt streetfood miluje, Punčochář ho zrovna v oblibě nemá. Ale zase miluje ryby. Tak to náhradník Radka Kašpárka, nositel titulu Masterchef Česko roku 2020 Roman Staša, spojil dohromady a vzal je na kapří burger do Tábora.
Autor: TV Nova
Roman Staša v 5. díle druhého ročníku Souboje na talíři nahradil Radka Kašpárka.
Autor: TV Nova
Zatímco Forejt streetfood miluje, Punčochář ho zrovna v oblibě nemá. Ale zase miluje ryby. Tak to náhradník Radka Kašpárka, nositel titulu Masterchef Česko roku 2020 Roman Staša, spojil dohromady a vzal je na kapří burger do Tábora.
Autor: TV Nova
Roman Staša v 5. díle druhého ročníku Souboje na talíři nahradil Radka Kašpárka.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář vařil tentokrát na jistotu, má vyzkoušené, že jeho kapří hranolky strávníci milují. A snažil se z kapra zpracovat víc než jen filet.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář vařil tentokrát na jistotu, má vyzkoušené, že jeho kapří hranolky strávníci milují.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář připravil skvěle vypečené kapří hranolky, které jsou oblíbené i v jeho restauraci U Matěje, s polníčkovým salátem a koprovým dresingem.
Autor: TV Nova
Druhý chod Jana Punčocháře: lokše potřené kachním sádlem s ragú z cukety, s kapřím mlíčím, koprovou majonézou a paprikovou salsou dochuzenou citrusem zvaným yuzu. Pomyslnou třešničkou byly snítky lichořeřišnice a škvarky z kapřích bříšek.
Autor: TV Nova
Forejt vsadil na japonskou kuchyni, a s rybím masem si opravdu pohrál. Tak dokonale, že prý v pokrmu tak trochu zaniklo.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt marinoval kapří maso i grilovanou zeleninu.
Autor: TV Nova
Druhý chod Jana Punčocháře: lokše potřené kachním sádlem s ragú z cukety, s kapřím mlíčím, koprovou majonézou a paprikovou salsou dochuzenou citrusem zvaným yuzu. Pomyslnou třešničkou byly snítky lichořeřišnice a škvarky z kapřích bříšek.
Autor: TV Nova
Forejtovy aponské placky okonomiyaki, což je v podstatě zelný bramborák, s kaprem připraveným ve stylu karaage – tedy nejprve marinovaným, pak lehce obaleným a pak teprve usmaženým. S kimči, majonézou a jarní cibulkou.
Autor: TV Nova
Forejtův zeleninový salát s grilovaným pak choi namarinovaným následně v sezamovém oleji s medem a chilli a podávaným s francouzským dresinkem (vinaigrettem).
Autor: TV Nova
Hosté si pochutnali na všech podobách kapřího masa od dvou špičkových kuchařů, nicméně Souboj vyhrál Jan Punčochář. O jeden bod.
Autor: TV Nova
Hosté si pochutnali na všech podobách kapřího masa od dvou špičkových kuchařů, nicméně Souboj vyhrál Jan Punčochář. O jeden bod.
Autor: TV Nova
Punčochář s Forejtem tváří v tvář faktu, že Radek Kašpárek poslal náhradníka.
Autor: TV Nova
Ani v 5. díle druhého ročníku Souboje na talíři nebyla nouze o naschvály, které si kuchaři vymýšlejí, aby si navzájem vaření ztížili.
Autor: TV Nova