náhledy
Přemek Forejt vybral pro další Souboj na talíři pro své kolegy žemlovku Jana Krajče, šéfkuchaře karlovarské zážitkové restaurace Le Marché. Žemlovku ve francouzském stylu.
Autor: TV Nova
Žemlovka ve francouzském stylu z karlovarské zážitkové restaurace Le Marché je podávaná vždy v sezonním provedení.
Autor: TV Nova
Jak Krajč a Přemek Forejt sledovali souboj svých kolegů, který probíhal přímo na karlovarské kolonádě.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář vsadil na klasiku a jako základ si pro svou žemlovku vybral těsto na briošky.
Autor: TV Nova
Masterchef Roman Staša přistoupil k souboji s respektem amatéra, proto si přizval na pomoc šéfkuchaře Petra Hajného, který má jednak rád českou klasiku, navíc moc dobře zná Punčochářovu kuchyni.
Autor: TV Nova
Roman Staša si přizval na pomoc šéfkuchaře Petra Hajného, který má jednak rád českou klasiku, navíc moc dobře zná Punčochářovu kuchyni.
Autor: TV Nova
Roman Staša si přizval na pomoc šéfkuchaře Petra Hajného, který má jednak rád českou klasiku, navíc moc dobře zná Punčochářovu kuchyni.
Autor: TV Nova
Roman Staša si přizval na pomoc šéfkuchaře Petra Hajného, který má jednak rád českou klasiku, navíc moc dobře zná Punčochářovu kuchyni.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář se rozhodl zariskovat a zvolil k žemlovce chuťovou kombinaci sušených hříbků a slaného karamelu.
Autor: TV Nova
Vyzyvatel Forejt pomáhal Punčochářovi s krájením hub.
Autor: TV Nova
Punčochář si během natáčení vyzkoušel i bazén hotelu Thermal. A Staša mu dal pocítit, jaké to je zůstat na veřejnosti bez oblečení. Tak si musel nějaké svršky ukrást a pak se nechat honit po kolonádě jako falešný vrchní ve Vrchní prchni.
Autor: TV Nova
Punčochář si během natáčení vyzkoušel i bazén hotelu Thermal. A Staša mu dal pocítit, jaké to je zůstat na veřejnosti bez oblečení. Tak si musel nějaké svršky ukrást a pak se nechat honit po kolonádě jako falešný vrchní ve Vrchní prchni.
Autor: TV Nova
Souboj na talíři tentokrát probíhal přímo na karlovarské kolonádě.
Autor: TV Nova
Roman Staša si přizval na pomoc šéfkuchaře Petra Hajného.
Autor: TV Nova
Ochutnávka a hodnocení žemlovek ze souboje proběhly na terase hotelu Thermal.
Autor: TV Nova
Petr Hajný s Romanem Stašou servírovali buchtičky zapečené v pekáčku s jablečným pyré a tvarohem. Dále kompot z jablek, rozinek, zázvoru, citronu a vína. A mléčnou zmrzlinu s mandlemi.
Autor: TV Nova
Kompot z jablek, rozinek, zázvoru, citronu a vína.
Autor: TV Nova
Mléčná zmrzlina s mandlemi.
Autor: TV Nova
Honza Punčochář žemlovku úmyslně servíroval na tácu evokujícím školní jídelnu. Nicméně servírovaný pokrm nebyl tuctový ani omylem.
Autor: TV Nova
A ještě slaný karamel s hříbky od Jana Punčocháře.
Autor: TV Nova
Honza Punčochář přidal i osvěžující jogurtovou zmrzlinu.
Autor: TV Nova
Jan Krajč neskrýval nadšení z neobvyklé kombinace žemlovky s hříbky a slaným karamelem. Z dílny Jana Punčocháře.
Autor: TV Nova