náhledy
Václav Frič jako hlavní kuchař a bavič nesměl chybět u prodejního pultu.
Autor: Marek Burza
Nechyběly klasické zabijačkové pochoutky: tlačenka, jelity i jitrnice.
Autor: Marek Burza
Kuchař se připravil důkladně: napekl dokonce škvarkový chleba.
Autor: Marek Burza
Co bylo k mání.
Autor: Marek Burza
Velmi brzy po otevření se začala tvořit fronta až ven ze dvora.
Autor: Marek Burza
Ve frontě se potkávali nejen místní, ale i lidé, kteří využili uvolnění pohybu mezi okresy a přijeli až z Prahy.
Autor: Marek Burza
Podobné akce suplují jedinou zábavu, kterou je v současné době možno absolvovat.
Autor: Marek Burza
Mimo pochutin Václav Frič připravil i nabídku kuchyňských bylinek.
Autor: Marek Burza
České buchty s různými náplněmi
Autor: Marek Burza
Oregano, saturejka, tymián a další. Prostě to, co se v kuchyni vždycky hodí.
Autor: Marek Burza