Gabriela, manželka majitele, je přesvědčena, že všechno je u nich v pořádku: to, že kouří a vysedává s hosty, že jdou jídla z kuchyně nedochucená, i to, že vaří podle norem z padesátých let.
Prima TV
Přehlídka nabídky kladenského Konga.
Prima TV
Než by riskoval kuchyni v Kongu, dá si Pohlreich raději čerstvý párek u stánku v Lidicích.
Prima TV
Šéf dal kuchařkám za úkol připravit všechna jídla z jídelního lístku. I proto, aby se ukázalo, jak jsou si některá z nich podobná, a host tedy stejně nemá moc na výběr.
Prima TV
Steak z roštěnky v podání kladenské restaurace Kongo.
Prima TV
Šéf se marně snaží rozžvýkat kus steaku z roštěné.
Prima TV
Podle svých slov by se Pohlreich na místě kuchařek z Konga modlil, aby se nikdo nedozvěděl, že vaří tak příšerně.
Prima TV
Gabriela na Pohlreicha dva dny štěká, že u nich je podle jejího názoru vše v pořádku, akorát hosté nechtějí jíst. Třetí den už ji šéf usadí, že si sice může myslet co chce, ale nemá to říkat nahlas.
Prima TV
Šéf to v Kongu bere do ruky.
Prima TV
Grilovaná žebírka jsou podle Pohlreicha do pivnice ideální.
Prima TV
Z kladenského Konga se nic jiného než pivnice udělat nedá.