iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Rozmarýn při pečení dodá masu další chuť.
iPrima
Výpeky na pánvi jsou kuchařské zlato, tvrdí Šéf.
iPrima
Chuť a síla masa z výpeků se vstřebají do dalších ingrediencí, v tomto případě do brandy a portského vína.
iPrima
Na šťávu Pohlreich používá demi-glace, ale je možné podle něj použít i jakýkoliv silný vývar.
iPrima
Do omáčky můžete vložit snítku rozmarýnu na ovonění a po odstavení ze žáru plotýnky přidat trošku másla na zjemnění.
iPrima
Dančí hřbet s blanšírovanou mrkvičkou
iPrima
Související články
Pohlreich: Batáty prý vyhlazují vrásky. Měl bych je začít brát denně
Pohlreich ukázal, jak i z nenáviděných fazolí uděláte atraktivní polévku
Pohlreich udělal rybí marinádu z kajenského pepře. A pak svlékl kůži
Pohlreich se vrací na obrazovky s grilováním steaků. Na řadě je T-bone