iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Salát se ozdobí trochou zeleného.
Marek Burza
Žampiony na salát
Marek Burza
Důležité je dobře houby promíchat s olivovým olejem a posypat strouhaným mraženým citronem.
Marek Burza
Tatarák
Marek Burza
Interiér Hotelu Diana je vyloženě domácký.
Marek Burza
Někomu by možná mohl připomínat bavorské restaurace.
Marek Burza
Součástí hotelu je atrium...
Marek Burza
... a venkovní zakrytá zahrádka.
Marek Burza
Hlavním působištěm kuchaře a majitele hotelu Miroslava Kuchaře je malá, ale moderně zařízená kuchyň.
Marek Burza
Na tatarák se použije maso z palce a ze špičky. Zbytek si schováte na bifteky.
Marek Burza
Na palci je masa, že z něj nakrmíte celou rodinu.
Marek Burza
Nejprve svíčkovou odblaníte.
Marek Burza
Nejprve svíčkovou odblaníte.
Marek Burza
Miroslav Kuchař nakupuje maso v Argentině a tvrdí, že škrábání masa je dnes už přežitek, dává přednost hrubému namletí.
Marek Burza
K porci nesmí chybět opečený chleba s česnekem pokapaný olivovým olejem.
Marek Burza
Související články
Tasemnici se lze bránit. Maso škrábejte nebo zmrazte, radí odborník
Spor o nejlepší tatarák nemůže mít vítěze. Jak chutná belgická variace