iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Husička po pěti hodinách pomalého pečení
Cuketka.cz
Husu pořádně osolte i vevnitř a okmínujte. Někteří kuchaři raději používají drcený kmín, protože tolik neleze do zubů.
Cuketka.cz
Položte ji na mřížku.
Cuketka.cz
Břišní dutinu vycpěte jablky.
Cuketka.cz
Konzistence šťávy, pokud ji nebudete zahušťovat.
Cuketka.cz
Související články
Svatomartinská husa krok za krokem: peče se sama bez kontroly 13 hodin
Je nejvyšší čas opatřit si husu. Nic jednoduššího jste ještě nepekli
Jak připravíte svatomartinskou husu s chlupatými knedlíky a zelím
Letošní posvícení bude jen s nejbližší rodinou. Možná i to svatomartinské