iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Bůčky je ideální potřít drceným pepřem kvůli chuti, ale i proto, aby na něj nešel hmyz.
Vojtěch Kalášek
Příprava zabere celou lednici.
Vojtěch Kalášek
Pro uchování sušeného masa je ideální použít vakuovačku.
Vojtěch Kalášek
Vojta suší nejen kýty, ale klidně i klobásky.
Vojtěch Kalášek
Takto se suší kýta v Itálii.
Autor:
Vojtěch Kalášek
,
Profimedia.cz
Občas se kuchař dostane do role řezníka.
Vojtěch Kalášek
Čuník rozporcovaný Vojtou Kaláškem
Vojtěch Kalášek
Takto kuchař zatěžuje kýtu, než se začne sušit.
Vojtěch Kalášek
Kloubní kost vykosťujte velmi opatrně, abyste nezanesli do kýty infekci.
Vojtěch Kalášek
Je potřeba použít velkozrnnou sůl bez jódu.
Vojtěch Kalášek
Související články
Je to pizza, burger, anebo kebab? Ve Walesu mají nový gastronomický hit
Zajíce nebo bažanta nenechávejte viset na balkoně, lepší je hned ho zpracovat
Domácí rohlíky krok za krokem. Ve vašem provedení to může být pochoutka
Pochoutka, u které se neptejte po surovinách. To je tradiční skotský haggis