Přeneste závin na plech vyložený pečicím papírem, zvrchu ho propíchejte vidličkou, aby měla kudy unikat pára a dejte péct cca na dvacet minut do trouby vyhřáté na 175 °C.
Prima TV
Smetanovou omáčku jednoduše nalijte na talíř, kousky štrůdlu do ní posadíte.
Prima TV
Ostrým nožem štrůdl pokrájejte.
Prima TV
Servírujte na smetanové omáčce.
Prima TV
I na porcování lososa je základem ostře nabroušený nůž.
Prima TV
Zdeněk Pohlreich připravuje sashimi z čerstvého lososa.
Prima TV
Losos se dá podle Pohlreicha připravit i s čočkou...
Prima TV
Lososový štrůdl se špenátem, servírovaný se smetanovou omáčkou s bazalkou a bílým vínem
Prima TV
Připravené kousky lososa osolte...
Prima TV
...a opepřete čerstvě mletým bílým pepřem.
Prima TV
Čerstvé lístky špenátu vhoďte na 20 až 30 sekund do osolené vroucí vody.