náhledy
Zážitkový dezert „Otrávené jablko“ od šéfkuchaře Přemka Forejta.
Autor: TV Nova
Tři šéfkuchaři předstoupili před své nejbližší, aby jim poděkovali a naservírovali večeři. Původně chtěli, aby rozhodli, kdo z nich tří uvařil nejlíp. Nakonec to nechali být.
Autor: TV Nova
Šéfkuchaři Radek Kašpárek, Přemek Forejt a Jan Punčochář připravili v rámci pořadu Souboj na talíři tříchodové menu pro své nejbližší.
Autor: TV Nova
Zleva: Přemek Forejt připravoval dezert, Radek Kašpátek polévku jako překrm a Jan Punčochář hlavní chod.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek si připravuje konfitované plátky dýně na servírování.
Autor: TV Nova
Kašpárek při přípravě zeleninovo-dýňového pyré
Autor: TV Nova
Kašpárkův taíř připravený k zalití zelenovo-dýňovým pyré.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek vaří polévku.
Autor: TV Nova
Kolegové ochutávají Kašpárkovu polévku.
Autor: TV Nova
S podzimní polévkou pro nejbližší si Radek Kašpárek opravdu vyhrál.
Autor: TV Nova
Kašpárkův taíř připravený k zalití zelenovo-dýňovým pyré.
Autor: TV Nova
Večer s rodinou, přáteli a dobrým jídlem si užil nejen Radek Kašpárek.
Autor: TV Nova
Večer s rodinou, přáteli a dobrým jídlem si užil nejen Radek Kašpárek.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář si pohrál se srnčí svíčkovou.
Autor: TV Nova
Na zvěřinovou svíčkovou použil maso ze srnčího krku.
Autor: TV Nova
Ke svíčkové patří knedlíky, tak proč ne hrnečkové.
Autor: TV Nova
Punčochářova zvěřinová svíčková s knedlíkem
Autor: TV Nova
Z jemného masa ze srnčího hřbetu Jan Punčochář připravil ještě závin, se slaninou a houbami.
Autor: TV Nova
Z jemného masa ze srnčího hřbetu Jan Punčochář připravil ještě závin, se slaninou a houbami.
Autor: TV Nova
Z jemného masa ze srnčího hřbetu Jan Punčochář připravil ještě závin, se slaninou a houbami.
Autor: TV Nova
Pokrmy šéfkuchaři servírovali tak, aby nebylo jasné, kdo co vařil. Své blízké ale zřekmě neošálili, na to jejich kuchařský styl příliš dobře znají.
Autor: TV Nova
Při vaření se kuchaři špičkovali, jako obvykle.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt si nanečisto zkouší servírování „otráveného jablka“.
Autor: TV Nova
Finiš s přípravou dezertu.
Autor: TV Nova
„Otrávené jablko“ v klidovém stavu.
Autor: TV Nova
Servírování „otráveného jablka“, při němž se rozvine vůně.
Autor: TV Nova
Panna cotta s malinami, ostružinami, crumblem, malinovým prachem a jedlými květy.
Autor: TV Nova
Kuchaři se večer se svými blítkými užívali. Na snímku Přemek Forejt s Evou Burešovou.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek s manželkou.
Autor: TV Nova
Vaření pro své blízké si kuchaři užívali.
Autor: TV Nova
Vaření pro své blízké si kuchaři užívali.
Autor: TV Nova
Vaření pro své blízké si kuchaři užívali.
Autor: TV Nova