náhledy
Ztracenka, místo, kde není ani signál. A kde ochutnali Kašpárek s Punčochářem daňka připraveného na otevřeném ohni.
Autor: TV Nova
Daněk připravený na otevřeném ohni mistrem svého oboru Hugo Hromasem.
Autor: TV Nova
Osada Ztracenka, místo, kam vzal Přemek Forejt své kolegy za Hugo Hromasem.
Autor: TV Nova
Osada Ztracenka, místo, kam vzal Přemek Forejt své kolegy za Hugo Hromasem.
Autor: TV Nova
Osada Ztracenka, místo, kam vzal Přemek Forejt své kolegy za Hugo Hromasem.
Autor: TV Nova
Ztracenka, místo, kde není ani signál. A kde ochutnali Kašpárek s Punčochářem daňka připraveného na otevřeném ohni.
Autor: TV Nova
V lese na otevřeném ohni vařili Honza Punčochář a Radek Kašpárek poprvé. A museli před tímto uměním smeknout.
Autor: TV Nova
Ještě než začali vařit, museli si Honza Punčochář a Radek Kašpárek připravit i dřevo na oheň. Bez něj by neuvařili.
Autor: TV Nova
Daňka si museli Honza Punčochář a Radek Kašpárek rozbourat.
Autor: TV Nova
Daňka si museli Honza Punčochář a Radek Kašpárek rozbourat.
Autor: TV Nova
Honza Punčochář a Radek Kašpárek při rozdělávání ohně
Autor: TV Nova
Honza Punčochář plánuje své lesní menu.
Autor: TV Nova
Radek Kašpářek připravoval perkelt z kýty.
Autor: TV Nova
Hugo Hromas a Přemek Forejt pobaveně i s úžasem sledovali, jak špičkoví kolegové šéfkuchaři vaří na ohni.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt, Hugo Hromas, Honza Punčochář a Radek Kašpárek na osadě Ztracenka.
Autor: TV Nova
Honza Punčochář spoléhal na českou klasiku, takže se pustil do domácích dančích klobásek.
Autor: TV Nova
Honza Punčochář plánuje své lesní menu.
Autor: TV Nova
Punčochářovy dančí klobásky s dančím ragú a pečený hřbet
Autor: TV Nova
Kašpárkův naprosto dokonalý perkelt
Autor: TV Nova
Radkův hřbet z daňka
Autor: TV Nova
Hugo Hromas navařil pro Kašpárka s Punčochářem.
Autor: TV Nova
Servírování na Ztracence
Autor: TV Nova
Hromasův daněk připravený na otevřeném ohni
Autor: TV Nova