náhledy
Křepelku Přemysl Forejt naservíroval velmi efektně.
Autor: TV Nova
Libor Buřval na rodinném statku s hotelem Horní Dvůr a nasrvírovanou nadívanou a zauzenou křepelkou podle receptu od babičky.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt při vaření použil místní hroznové víno, med, topinambury či luční kvítí.
Autor: TV Nova
Libor Buřval se zajímá, jak bude Radek Kašpárek křepelku připravovat.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt si recept za pochodu stále promýšlel.
Autor: TV Nova
Když připravuje Libor Buřval křepelku na víně, rozhodl se Přemek Forejt při vaření také použít víno. To, které vyrostlo na místě.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek je soutěživý, i když jde o vaření mezi přáteli. Vsadil na jistotu.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek při servírování menu z křepelek, chřestu a kachních jater.
Autor: TV Nova
Křepelka s kachními játry a chřestem (Radek Kašpárek)
Autor: TV Nova
Křepelka s liškami, chřestem a foie gras (Přemysl Forejt)
Autor: TV Nova
Křepelku Přemysl Forejt naservíroval velmi efektně. Jen babička Libora Buřvala se těch „pařátů na talíři“ trochu bála.
Autor: TV Nova
Křepelku Přemysl Forejt doudil přímo na stole.
Autor: TV Nova
Křepelka s lučním kvítím a pečenými šalotkami (Přemysl Forejt)
Autor: TV Nova