náhledy
Jedenáctý souboj proběhl ve vietnamské restaurací Dian v Praze, patřící vietnamským bratrům.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemysl Forejt před vvietnamskou restaurací Dina na pražské Brumlovce.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemysl Forejt před vietnamskou restaurací Dian v Praze.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemysl Forejt před vietnamskou restaurací Dian v Praze.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek tváří v tvář balutu
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek tváří v tvář balutu
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek tváří v tvář balutu
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek tváří v tvář balutu
Autor: TV Nova
Balut, delikatesa z jihovýchodní Asie, kterou kvůli nevábnému zápachu jen tak někdo nepozře.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek, Jan Punčochář a Přemysl Forejt v rámci Souboje na talíři ve vietnamské restaurací Dian v Praze.
Autor: TV Nova
Souboj byl tentokrát o všechno. O konzumaci balutu
Autor: TV Nova
Honza Punčochář si pochvaloval, jak dobře se mu tentokrát vařilo. Husa, to je jeho.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt byl spokojený, že si kolegové vaření v moderní vietnamské restauraci tak užívají, a těšil se na výsledek.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt byl spokojený, že si kolegové vaření v moderní vietnamské restauraci tak užívají, a těšil se na výsledek.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek svůj pokrm geniálně nakombinoval, ovšem na výhru to nakonec nestačilo.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář si vaření užíval, protože to byla výzva podle jeho gusta. Připravoval husu, kterou si nejprvě úplně rozboural.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář si vaření užíval, protože to byla výzva podle jeho gusta.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář si vaření užíval, protože to byla výzva podle jeho gusta. Limetková kůra byla jednou z mnoha ingredincí, které použil...
Autor: TV Nova
Jan Punčochář versus Radek Kašpárek v rámci vaření kombinace česko-asijské kuchyně.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek upravil klasické české kysané zelí jako smažené kimči.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek upravil klasické české kysané zelí jako smažené kimči, kachní prsa také vyladil do skutečně lahodných chutí.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek připravuje rolku v kapustovém listu, z níž nakrájel úhledné dílky.
Autor: TV Nova
Radek Kašpárek pracoval i s houbami enoki.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář servíruje své asijské taštičky plněné trhanou husou.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář servíruje husí prso na plněné vafli.
Autor: TV Nova
Husí prso Jan Punčochář nakombinoval s vaflí naplněnou hruškami a škvarky z kachních jater, a navrch je ještě doplnil houbou shitake v teriyaki omáčce.
Autor: TV Nova
Husí prso Jan Punčochář nakombinoval s vaflí naplněnou hruškami a škvarky z kachních jater, a navrch je ještě doplnil houbou shitake v teriyaki omáčce.
Autor: TV Nova
Husí játra (foie gras) v toustu s liči a kumkvatem s omáčkou z medu, yuzu a sojové omáčky od Jana Punčocháře.
Autor: TV Nova
Typické asijské taštičky Jan Punčochář naplnil trhanou husou a doplnil silným vývarem.
Autor: TV Nova
Rolku od Radka Kašpárka, tedy trhané kachní stehno v kapustovém listu potřeném redukcí hoisinu s kokosovým mlékem a kešu oříšky, doplňovala nakládaná houba shitake a kimči z českého kysaného zelí.
Autor: TV Nova
Pečený tuňák od Radka Kašpárka, marinovaný v kikomanu. Doplňují ho pečené kachní kůže, nakládané houby enoki, pak choi a silný kachní vývar. Podle strávníků to bylo geniální, z kombinace chutí měli obrovskou radost.
Autor: TV Nova
Rolku od Radka Kašpárka, tedy trhané kachní stehno v kapustovém listu potřeném redukcí hoisinu s kokosovým mlékem a kešu oříšky, doplňovala nakládaná houba shitake a kimči z českého kysaného zelí.
Autor: TV Nova