Plíčky na smetaně Přemek Forejt ochutnal v Ostravě poprvé v životě, nesnáší je, vadí mu jejich konzistence. Jan Punčochář pajšl miluje.
TV Nova
Plíčky na smetaně s láskou připravili Radim, vegetarián Filip a Tomáš tak, jak je vaří pro své hosty v ostravské restauraci U Kluků.
TV Nova
Plíčky na smetaně s láskou připravili Radim, vegetarián Filip a Tomáš tak, jak je vaří pro své hosty v ostravské restauraci U Kluků.
TV Nova
Omáčku dělají U Kluků naprosto skvělou, Radek Kašpárek ji miluje.
TV Nova
Plíčky na smetaně U Kluků připravují s láskou, podle receptu dědečka jednoho z nich.
TV Nova
Radek Kašprek na milovaných Bazalech
TV Nova
Radek Kašprek na milovaných Bazalech
TV Nova
Přemek Forejt se kousl a plíčky nepřipravoval. Což se mu vymstilo a musel zazpívat baníkovskou hymnu.
TV Nova
Forejt vsadil na vepřová líčka.
TV Nova
Forejt připravoval pečený celr i celerové pyré.
TV Nova
Forejtova vepřová líčka na červeném víně, zjemněná smetanou.
TV Nova
Forejtova vepřová líčka na červeném víně, zjemněná smetanou.
TV Nova
Přemek Forejt a Honza Punčochář představují hostům svá menu.
TV Nova
Padron papričky Přemek Forejt servírval na žhavém uhlí.
TV Nova
Padron papričky Přemek Forejt servírval na žhavém uhlí.
TV Nova
Forejtova vepřová líčka na červeném víně, zjemněná smetanou.
TV Nova
Honza Punčochář si přípravu pajšlu s dokonalým propojením různých chutí opravdu užil.
TV Nova
Pajšl, konkrétně brzlík, jazyk, plíčky i telecí líčka se smetanou, citronovou kůrou a petrželkou, Honza Punčochář podával v odkrojené a vydlabané dýni posypané crumblem z chleba a špeku.
TV Nova
Pajšl, konkrétně brzlík, jazyk, plíčky i telecí líčka se smetanou, citronovou kůrou a petrželkou, Honza Punčochář podával v odkrojené a vydlabané dýni posypané crumblem z chleba a špeku.
TV Nova
Přemek Forejt si hymnu Baníku zazpíval z nejvyššího patra Dolní oblasti Vítkovice.