náhledy
Herec Robert Mikluš, vášnivý houbař a kuchař, si natáčení s oběma šéfkuchaři užíval.
Autor: TV Nova
Houbová omáčka z beskydských hub, z restaurace Rekovice, podle receptu babičky manažerku Margity Lisztwanové.
Autor: TV Nova
Chvíli napětí Mikluš pěkně natahoval, nicméně houbovkou od Margity pak oba šéfkuchaře nadchnul.
Autor: TV Nova
Souboj na talíři se tentokrát natáčel v Beskydech, které vaření houbové omáčky vytvořily úžasnou zelenou kulisu.
Autor: TV Nova
Punčochářova houbová omáčka byla hutnější a v kombinaci s vepřovým smaozřejmě i těžší.
Autor: TV Nova
Forejtova verze houbové omáčky se sice podávala s hovězím, což také není úplně lehký pokrm, nicméně v kombinaci s lehčí omáčkou a vychucením ne úplně tradičními ingrediencemi (pro houbovku) strávníky nadchla. Ochutnal i Jiří Sakala, podle něhož by se českým skokanům na lyžích s takovou stravou skákalo lehčeji a dále.
Autor: TV Nova
Forejt přidal i lokše plněné křupavými fazolkami s lehkou, asijskou kuchyní šmrncnutou chutí.
Autor: TV Nova
Hovězí krk je velké sousto, ale když se tohle maso dobře udělá, rozplývá se na jazyku. A k omáčkám se skvěle hodí.
Autor: TV Nova
Punčochář vyhrožoval Forejtovi, že nestihne udělat hovězí krk pěkně do měkka.
Autor: TV Nova
Nutno přiznat, že si oba kuchaři při vaření navzájem radí.
Autor: TV Nova
Zelenina do omáček patří, i do houbové.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář vybral krásný kus bůčku, nakrájel na plátky a z těch udělal z nich závitky plněné kysaným zelím. Přidal i sušené houby.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář vybral krásný kus bůčku, nakrájel na plátky a z těch udělal z nich závitky plněné kysaným zelím se sušenými houbami.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář vybral krásný kus bůčku, nakrájel na plátky a z těch udělal z nich závitky plněné kysaným zelím.
Autor: TV Nova
Souboj na talíři se tentokrát natáčel v Beskydech, které vaření houbové omáčky vytvořily úžasnou zelenou kulisu.
Autor: TV Nova
Jan Punčochář při servírování závitků z bůčku s houbovou omáčkou
Autor: TV Nova
Punčochářův bůček naplněný kysaným zelím se sušenými houbami, k tomu bramborový knedlík naplněný houbami a vepřovým bůčkem. Nechybí smažený kadeřávek.
Autor: TV Nova
Přemek Forejt si tentokrát zavařil i v overalu skokanů na lyžích.
Autor: TV Nova
Forejt připravil hovězí krk dušený na římském kmíně, s liškami a restovaným špekem. A k tomu podával lokši plněnou fazolkama s šalotkovou zálivkou s hořčicí a trochou misa.
Autor: TV Nova
Jak je u Přemka Forejta obvyklé, jídlo měl šmrncnuté asijskou kuchyní. A hosté to ocenili.
Autor: TV Nova