náhledy
Jak na smažené dobroty možná trochu netradičně? Domácí koblihy například můžete naplnit vanilkovým krémem, vdolky smažit z nekynutého těsta a lívanečky udělat kakaové s banánem ve slaném karamelu.
Autor: Česká televize
Vdolečky z tvarohového těsta bez droždí vypadají úžasně.
Autor: Česká televize
Těsto na vdolky snadno připravíte ručně v míse, robot nepotřebujete.
Autor: Česká televize
Z odpočinutého těsta se vykrájejí kolečka, ta se zbaví středů a rovnou se smaží v oleji rozpáleném na 170 °C.
Autor: Česká televize
Vychladlé vdolečky se zdobí krémem ze šlehačky, tvarohu a trošky cukru.
Autor: Česká televize
Krém na vdolečky z tvarohu s metany na šlehání ušleháte stejně jako šlehačku, jen to bude rychlejší, tak pozor na přešlehání.
Autor: Česká televize
Vdolečky z těsta bez droždí, se smetanovo-tvarohovým krémem a povidly.
Autor: Česká televize
Snídaňové kakaové lívanečky s banánem ve slaném karamelu.
Autor: Česká televize
Smažení koblih je podobné jako u lívanečků.
Autor: Česká televize
I koblihy z kynutého těsta se smaží v oleji rozpáleném cca na 170 °C.
Autor: Česká televize
I koblihy pokládjete na ubrousky, které vsáknou přebytečnou mastnotu.
Autor: Česká televize
Koblihy se plní krémem tak, že se každá na boku lehce nařízne a zdobicím sáčkem do ní vstříknete krém.
Autor: Česká televize
Koblihy se plní krémem tak, že se každá na boku lehce nařízne a zdobicím sáčkem do ní vstříknete krém.
Autor: Česká televize
Koblihy plněné vanilkovým krémem.
Autor: Česká televize
Stejným způsobem samozřejmě můžete koblihy plnit jakýmkoliv krémem.
Autor: Česká televize
V článku najdete recept i na Maršálkovy koblihy plněné povidly.
Autor: Česká televize