iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Při barbecue se kořením nešeří.
Pavel Vítek
U velkých kusů masa je vhodné používat teplotní sondu.
Pavel Vítek
Tři hotové omáčky už čekají, až se dodělá maso.
Pavel Vítek
Hotové maso
Pavel Vítek
Nakrájíme na tenké plátky.
Pavel Vítek
A můžeme začít kompletovat.
Pavel Vítek
Když děláte více porcí, může to připomínat pásovou výrobu.
Pavel Vítek
Roastbeef ve chlebu
Pavel Vítek
Sendviče s karé a krůtím masem
Pavel Vítek
Základní suroviny
Pavel Vítek
Maso svažte řeznickým provázkem, aby při grilování udrželo tvar.
Pavel Vítek
Související články
K výjimečnému steaku patří vyladěné přílohy. Teprve pak ucítíte nebe
Grilované masové koule ponořte do omáčky z rajčat. Přelstíte podzim
Barbecue bůček je vrchol blaha, tvrdí mistr grilu. Podívejte se jak na to
Rozpálil gril uprostřed Vltavy a ukázal, jak na pravá americká žebra