iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Cherry rajčátka orestujte na másle spolu s několika neoloupanými stroužky česneku, dokud rajčatům nepopraská slupka. Česnek pak vyhoďte.
Prima TV
Uzené filety si můžete připravit dopředu, pak už je jen ohřejete na pařáku.
Prima TV
Uzené rybí filety se špenátem a baby karotkou podle Jaroslava Sapíka. Lehké a vynikající
Prima TV
Na mrkvičku si rozehřejte máslo, přidejte trochu cukru.
Prima TV
Baby karotku na másle s cukrem lehce restujte zhruba 5 minut.
Prima TV
Nadrobno pokrájený česnek také lehce orestujte na másle, aby zavoněl.
Prima TV
Na orestovaný česnek přidejte povolený mražený špenát, okapaný na sítku.
Prima TV
Hotovou karotku dochuťte citronovou šťávou.
Prima TV
Na závěr přidejte čerstvé špenátové lístky, promíchejte a dochuťte.
Prima TV
Uzené filtety ze pstruha už jen ohřejete na pařáku.
Prima TV
Související články
VIDEO: Ital radí, jak na pultu poznáte čerstvou rybu
VIDEO: Lososové rizoto za pět minut, návod krok za krokem
Rychlý lehký oběd? Udělejte telecí maso s jarní zeleninou a bramborami
Ryba fugu na talíři: chutný experiment, při kterém jde o život