iDNES.cz
☰
zpátky na článek
<
1
/
X
>
Kuře se rozřízne po zádech a rozevře se.
iPrima
Rozvoněné koření vmasírujte do kuřete.
iPrima
Směs čokolády, másla, oleje a cukru musíte míchat, ať se nepřipálí, radí cukrářka.
iPrima
Bábovka se peče asi hodinu a půl při teplotě 150 °C a během pečení krásně začne vybíhat.
iPrima
V mém věku už je cukrování snadné. Prostě se snažíte udržet sítko nad bábovkou a třas rukou se už postará o zbytek, dělá si legraci Pohlreich.
iPrima
Už při krájení je vidět, jak je bábovka nadýchaná a pružná.
iPrima
Zdeněk Pohlreich so užívá vůni koření.
iPrima
Související články
Poctivá zmrzlina může být levnější než z prášku, tvrdí cukrářka Fabešová
Zase jsem se naučil líp počítat, řekl ke koronakrizi v Rozstřelu Pohlreich
Mám už celé krize dost, hyperbola strachu je šílená, říká šéfkuchař Pohlreich
Premium
Devatero Pohlreichových snadných receptů, které s chutí uvaříte i sníte