náhledy
Příprava masa Zdeňka Pohlreicha evidentně baví.
Autor: FTV Prima
Orestované maso, připravené k vložení do trouby rozehřáté na 140 °C (troubu si zapněte ještě dřív než maso začnete restovat, ať ho tam můžete rovnou strčit).
Autor: FTV Prima
Čerstvé bylinky jsou na dochucení omáček ideální.
Autor: FTV Prima
Základem béarnské omáčky je omáčka holandská.
Autor: FTV Prima
Čerstvé bylinky jsou na dochucení omáček ideální.
Autor: FTV Prima
Čerstvě připravená béarnská omáčka
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich během natáčení Vařte jako šéf
Autor: FTV Prima
Roastbeef právě vytažený z trouby
Autor: FTV Prima
Zdeněk Pohlreich během natáčení Vařte jako šéf
Autor: FTV Prima
Roastbeef právě vytažený z trouby
Autor: FTV Prima
Porcování a servírování odpočinutého roastbeefu
Autor: FTV Prima
Roastbeef s béarnskou omáčkou
Autor: FTV Prima
Takhle se Zdeněk Pohlreich tváří jen v případě, že se někdo snaží v kuchyni něco ošidit.
Autor: FTV Prima